Pune afacerea pe pilot automat și câștigă chiar și când ești în vacanță!

pilot automat 1

Pune afacerea pe pilot automat și câștigă chiar și când ești în vacanță!

Cum poți să pui afacerea pe pilot automat ca să ai venituri chiar și când ești în vacanță?

Pentru cei mai mulți experți care construiesc o afacere online, activitățile de marketing devin extrem de consumatoare de timp. Ajung deseori să își piardă entuziasmul de a sprijini clienții.

A avea afacerea pe pilot automat este un vis al fiecărui antreprenor. Ne dorim să putem câștiga bani chiar și atunci când suntem în vacanță! Ne dorim să atragem clienți în permanență.

Vestea bună este că există soluții tehnice pentru acest lucru.

Iată ce instrumente sunt necesare pentru a automatiza afacerea:

  • Platforma de email marketing prin care automatizezi înscrierile la evenimente, ofertele tale. Cu un simplu buton legat la aplicația de plată, cei din baza ta de date pot achiziționa produsele pe care le ai în ofertă. Poți face diferite segmentări ale bazei de date pentru a trimite oferte speciale. Eu folosesc Mailerlite. Este simplă și gratuită până la 1000 de abonați.
  • Link la calendarul personal prin care cei care doresc se pot înscrie la o discuție cu tine. Fă-ți cont pe Calendly sau Oncehub și integrează-l cu Zoom astfel încât atunci când o persoană se înscrie, să primească direct linkul la Zoom. Și uite așa, vei primi solicitări din partea celor care au nevoie de tine, indiferent de zi, oră. Tu stabilești intervalele când poți fi contactat.
  • Un link de plată automat prin Stripe. Sunt mai multe platforme care oferă linkuri de plată iar Paypal și Stripe sunt cele mai cunoscute. Eu folosesc Stripe pentru că are și opțiunea de Ron. Paypal are doar varianta Euro/Dollar. Creezi linkul de plată în Stripe în câțiva pași iar apoi îl asociezi unui buton din newsletter sau paginile tale de vânzare. Este simplu să câștigi bani în timp ce tu faci altceva!

Tips

Dacă ai site, poți crește traficul punând linkurile în social media. Astfel vei atrage oamenii din social media pe site-ul tău. Aici vor fi mai multe șanse să exploreze produsele tale și să le cumpere.

Ai nevoie de ajutor pentru a implementa soluțiile de automatizare în afacerea ta? Programează-te aici la o discuție.

 

(Visited 41 times, 1 visits today)