Te întrebi dacă acest Mastermind este pentru tine?

PARTICIPĂ LA SESIUNEA DEMO A MASTERMINDULUI MAGNET PENTRU CLIENȚI - CUM SĂ-ȚI VINZI PRODUSELE ÎN COMUNITATEA TA DE FANI CU CHATGPT

“Pentru coachi, terapeuți sau experți care își doresc rezultate concrete în afacerea lor dar nu știu care este cel mai eficient suport."

intrebare ce sa aleg

Descoperă puterea unui program de mastermind de 8 săptămâni alături de Adriana Radu, un mentor de business cu 10 ani experiență în creșterea afacerilor experților.

Succesul este dat de focusul și energia pe care le pui în activitatea ta. Este mult mai ușor să ai energie când ai tribul tău alături.

Participă la sesiunea demo a mastermindului și vei descoperi nu doar pași simpli, comenzi chatgpt sau  direcția planului tău de acțiuni cu ajutorul unui mentor ci și o comunitate de sprijin. 

Ce vei experimenta la această sesiune Demo?

Claritate & eficiență cu ajutorul chatgpt

Conectarea cu o comunitate de profesioniști ca tine

Mentoratul pe o provocare specifică ție

Modul în care se desfășoară programul de Mastermind

Echipa de mentori a programului și cum te sprijină

Alegi dacă formatul și mentorul rezonează cu tine

Decizi dacă te alături programului începând din 4 iunie

Ce spun cei care au lucrat cu mine

Lucrând cu Adriana, am reușit să creez rapid un plan și să am primii clienți în următoarele două săptămâni.
georgiana
Georgiana Dragomir
Nutricoach
Adriana este mentorul perfect pentru cei care sunt raționali ca mine și doresc o hartă clară a afacerii cu rezultate concrete.
Cosmina prez
Cosmina Stoicescu
Self-confidence coach
Adriana este un adevărat mentor. Am avut rezultate în afacerea imediat chiar din prima săptămână din care am implementat planul.
Loredana
Loredana Bukos
Hipnoterapeu
poza adriana 400 x 400

Să facem cunoștință

Dacă te simți copleșită în trecerea ta către nivelul următor din afacerea și viața ta, sunt aici cu experiența și echipa mea. Sunt Adriana Radu, Digital Business Mentor, antreprenor, business și marketing expert care a ghidat peste 400 de persoane în ultimii 10 ani să ajungă la rezultatele dorite, profesional și personal. Cred sincer că oricine poate să își trăiască viața pe care și-o dorește dacă este pregătit să acționeze și să ceară ajutor. Nu spun că este ușor sau simplu să ai o afacere dar cu siguranță este posibili dacă îți dorești cu adevărat și ești dispus să fi consecvent și perseverent. Pentru acest lucru ai nevoie de suportul unui mentor și a unui trib care te susține. Am creat o comunitate de profesioniști care se sprijină în călătoria spre creșterea afacerilor lor. Împreună au generat 350K euro doar anul trecut! Te aștept și pe tine alături de aceste femei minunate care au ales să-și împlinească misiunea și să-și trăiască destinul!

(Visited 54 times, 1 visits today)