fbpx
  • English
adriana radu penumbrastudio.ro 3

Adriana Radu

Bine te-am găsit!

Sunt Adriana Radu, Digital business mentor, autor,  antreprenor și sprijin coachii, terapeuții și consultanții să dezvolte afaceri online aliniate cu personalitatea lor.

Cum dezvolți o afacere de coaching? Cum atragi clienții potențiali? Cum îți crești comunitatea? Ce fel de conținut trebuie să creezi? Cum să faci toate acestea fără să te simți copleșit de intensitatea promovării online?

Adriana Radu

Aici intervin eu cu o experiență de 9 ani în dezvoltarea propriei afaceri online dar și a sute de clienți sprijiniți.

Metoda și sistemul meu se bazează pe experiența acumulată în 15 ani de corporație la nivel de Board ca Director de Resurse Umane (Coca-Cola Hellenic, Henkel, Ixia, Leoni Wiring Systems). Din 2014 am pornit pe drumul antreprenoriatului și am reușit să deschid cu succes două nișe: Career Management și Online Business Development. Mi-am format abilitățile de coach urmând cursurile Noble Manhattan School of Coaching Romania. Am învățat să devin antreprenor având mai mulți mentori și coachi printre care Stephanie Fiteni și Amy Porterfield. În cei 9 ani de antreprenoriat am descoperit cum poți ajunge de la 0 la magnet pentru clienți în 4 luni, generând 15.000 de euro. Aplicând strategiile mele am reușit aceleași performanțe și pentru clienții mei.
adriana radu penumbrastudio.ro 3

Cum te pot ajuta

Dincolo de strategii, sisteme sau mix de produse îmi ajut clienții să facă transformarea spre antreprenoriat în special la nivel de mindset. Îi învăț să poarte pălăria de antreprenor cu tot ce presupune ea: cunoștințe, abilități, rutine noi, încredere în sine în noul rol, relația cu banii și cu vânzările.

Spun ceea ce am făcut pentru că cred că toți putem realiza ceea ce ne propunem cu condiția să avem claritate, focus, un proces și consecvență.

Ingredientul minune al succesului este dorința ta de a reuși. Dacă simți că ai în tine o „foame” să reușești, vei pune energia aici și lucrurile se vor întâmpla.

Eu sunt aici pentru toți experții care au această flacără interioară dar care:

Dacă ești un coach, terapeut, consultant care e la început de drum și vrei să ai o afacere la cheie, te aștept în programul Business UPcelerator. Dacă ai deja clienți și vrei să îți crești afacerea, te aștept la programul de Mastermind Grow Biz Club.

Află cum te pot ajuta

Nu știi sigur care ți se potrivește? Programează-te la o discuție de 30 de minute cu mine.
(Visited 414 times, 1 visits today)