fbpx
  • English

Upcelerator online sales, marketing & mindset summit

De Adriana Radu Categorii: Afaceri
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Upcelerator este primul summit dedicat businessului și mindsetului. Trecerea de la angajat la antreprenoriat implică mai mult decât cunoștințe și expertiză. O afacere online cere din ce în ce mai multe abilități și o bună înțelegere a mecanismelor marketingului și vânzărilor în mediul digital. Mai mult decât atât, este esențial să înțelegi cum poți depăși blocajele de mindset care apar atunci când îți asumi un nou rol.

 

UPcelerator aduce împreună 12 speakeri valoroși. Fiecare dintre ei au testat mai întâi personal metodele lor iar acum le folosesc cu clienții lor. Fiecare zi din cele 6 este dedicată unui subiect anume: antreprenoriat, personal brand, marketing, business, mindset și studii de caz.

Arată mai multe

Ce vei învăța?

  • Urmărește 12 invitați care te vor ajuta să îți crești afacerea de expert online, de la angajat la antreprenor.

Conținut curs

Antreprenoriat
Adriana Radu, Digital & Mindset Business Mentor și Oana Niculae, Country Leader Points of You, au deschis prima zi a summitului vorbind despre cum creezi o afacere bazată pe expertiză.

  • Adriana Radu, Digital & Mindset Business Mentor
    39:30
  • Oana Niculae, Country Leader Points of You
    55:45

Brand Personal
Businessul unui expert se bazează pe autoritatea percepută de public. Este esențial ca mai ales la început să lucrezi la stabilirea vocii tale pe piață.

Marketing
Atragerea clienților din mediul online este subiectul acestei zile. Fie că vorbim de trafic pe website sau de trafic pe un canal de social media, ai nevoie de o strategie în acest sens.

Business
Construirea unui business are etape clare. Azi vei afla ce ai nevoie pentru a construi o afacere bazată pe expertiză.

Mindset
Nu poți avea o afacere de succes fără mindsetul potrivit. Atunci când faci tranziția de la angajat la antreprenor, ai nevoie să fii atent la convingerile care te pot abate din drumul tău.

Studii de caz
Iată mărturiile a două antreprenoare care au făcut tranziția de la angajat la a avea propria afacere.

Mini – Cursuri