fbpx
 • English

Lansează și Vinde cu succes produse High Ticket în comunitatea ta

De Adriana Radu Fără categorie
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Cel mai frumos cadou de Black Friday pentru afacerea ta!!!!

Știu că ai nevoie de multe informații pentru a crește o afacere și ele sunt peste tot în cursurile în care le-ai făcut sau pe internet. De data aceasta le pun pe toate la un loc și în plus te ajut să mergi mai departe.

 • Descoperă cum să lansezi produsul tău high ticket printr-o provocare. Am inclus toate materialele și template-urile mele ca să îți fie cât mai ușor să te concentrezi pe a atrage clienți și nu pe partea tehnică.
 • Învață cum să transformi o discuție 1:1 într-o vânzare de succes de la Claudia Radu, Sales Expert și Coach care a vândut în acest an produse high ticket de 100 k euro! Găsești toți pașii discuției și cum să răspunzi obiecțiilor.
 • Descoperă cum să construiești de la zero o afacere bazată pe comunitate. Am inclus tutoriale explicative, template-uri și comenzi ChatGPT pentru a fi cât mai eficientă!

Ce primești în aceast pachet de Black Friday!

 1. Cartea 7 Pași către primul milion online în România – Ghid practic pentru #nomadbusinesslife (valoare 55 Ron)
 2. Cursul De la Zero la Magnet pentru clienți, cum să construiești o afacere bazată pe comunitate (valoare 555 Ron)
 3. Cursul Lansează programul tău High Ticket cu o provocare – Kitul complet pentru a atrage clienții ideali fără efort (valoare 250 Ron)
 4. Cursul Secretele vânzării programelor High Ticket – Transformă cu ușurință discuțiile 1:1 într-o vânzare de succes (valoare 750 Ron)

Ai acces la peste 10 ore de tutoriale, interviuri cu experți din piață, materiale de lucru, comenzi chatgpt pentru marketingul afacerii tale.

Valoarea acestor produse este de 1610 Ron!!

Le poți avea instant pe toate pentru 540 de Ron începând de vineri 10.11.2023 și până pe 15.10.2023!

Dar mai am o surpriză pentru tine! Poți să îți rezervi de astăzi produsele la prețul de 389 Ron și vei primi acces JOI 09.11.2023 ora 24:00 după care prețul va fi de 540 Ron.

Arată mai multe

Conținut curs

Începe aici
Te felicit că ai decis să îți crești afacerea cu aceste cursuri. Conținutul va fi valabil începând de vineri 10.11.2023.

 • Introducere
  00:00

7 Pași către primul milion online în România
Descoperă în carte pașii pentru a avea o afacere online bazată pe expertiză! Folosește experiența mea și a clienților mei pentru a dezvolta cu ușurință o afacere în mediul online. Urmărește interviurile experților și folosește toate materialele oferite.

De la Zero la Magnet pentru clienți, construiește o afacere bazată pe comunitate
Treci acum la acțiune! Construiește comunitatea care îți va crește afacerea online. Folosește comenzile chatgpt pentru un marketing mai eficient!

Lansează produsul High Ticket cu provocare
Folosește kitul complet inclus pentru a lansa produsul tău cu o provocare. Ai la dispoziție template-urile care te vor ajuta să automatizezi activitățile pentru a te concentra pe ceea ce-ți place mai mult, lucrul cu clienții.

Secretele vânzării produselor High Ticket
Descoperă în acest curs cum să transformi o discuție 1:1 într-o vânzare de succes.