Ce spun cursanții mei

Sunt foarte încântată că am colaborat cu tine, Adriana. Cel mai mult m-a ajutat că ai fost deschisă și transparentă, m-ai ajutat sa îmi identific blocajele, iar încurajările tale m-au făcut să iau decizii pe care le tot amânam. Mi-a plăcut atât structura cursului, cât și sesiunile individuale pe care ni le-ai oferit, acestea având un impact major asupra mea. Acum, de fiecare dată când cineva mă întreabă cine sunt/cu ce mă ocup, mă gândesc la tine și la discuția avută cu tine pe tema asta și încep să răspund din ce in ce mai încrezătoare, încântată și mândră de mine. Mulțumesc mult pentru tot!
Adriana Popovici
Trainer
Până să vin la tine, știam să fac doar coaching cu oricine avea nevoie de ajutor. Tu ai fost cea care m-a învățat că nu trebuie să lucrez haotic, să-mi definesc nișa, să-mi fac un magnet de atragere a clienților plătitori. Tu ai tras de mine să îmi îmbunătățesc stilul, magnetul, mi-ai spus ponturi care să mă ajute în partea de dinainte de atragere a clienților. Îți multumesc pentru că ai făcut atâtea pentru mine, o neștiutoare la inceput, o adevărată antreprenoare acum. Așa cum spuneai si tu, e greu sa porti ambele pălării, angajat și antreprenor, dar aduce rezultate.
Gabriela Ștefănescu
Coach relațional părinte cu copii adulți
Programul de mentorat cu Adriana a fost produsul pe care ]l căutam. Nu sunt genul de persoană care să învețe singură, am nevoie de direcții clare, o structură, un program pe care să îil urmez. Adriana are fler, este empatică și nu te lasă sa te scufunzi în griji și neputință. Te indrumă cu înțelegere și îți spune cuvintele care te ajută să-ți revii și să te pui pe drumul tău. Mulțumesc pentru tot sprijinul profesional dar și pentru omul care ești, Adriana! 🙂
Roxana Vizitiu
Happiness Coach
Adriana mi-a demonstrat profesionalism, tactică și răbdare. Mi-a fost alături de fiecare dată când am avut nevoie și m-a ajutat să lucrez la propriile blocaje și să dau un sens întregii mele activități. Am căpătat mai multa încredere și claritatea de care aveam nevoie pentru a-mi forma imaginea de expert, dar mai ales de a-mi clarifica nișa.
Veronica Gavril
Coach relațional