fbpx
Adriana Radu Logo e1676192892556

Descoperă cum poți crește simplu și eficient afacera ta de coaching, terapie sau servicii !

Chiar dacă acum nu mai ai timp să lucrezi direct cu noi clienți!

Strategie venituri pasive

Iată ce vei obține descărcând acest material!

  • Cum poți genera venituri suplimentare prin produse Low Ticket
  • O strategie pas cu pas pentru generarea de venituri pasive
  • Infrastructura necesară pentru a crea și vinde produse Low Ticket
  • Un exemplu concret de aplicare a acestei strategii
starrs5

Iată ce spun clienții mei...

“Înainte  lucrez cu Adriana mă simțeam copleșită de toate lucrurile noi pe care “trebuia le învăț pentru a porni pe noul meu drum.

 Să lucrez cu Adriana a fost cea mai buna decizie a lui 2023, an pe care il inchei cu un business pus pe picioare într-un mod simplu, plăcut și ușor, clienți minunați și multă încredere în mine.”

Cosmina Stoicescu

Confident Mom Coach

Cosmina prez

Împreună cu Adriana am pus la punct un plan de bussiness cu idei clare și obiective concrete și o strategie potrivită pentru mine pe care m-a ajutat să o implementez.

Dar cel mai important lucru pentru mine a fost simt am lângă mine un OM caruia ii păsa cu adevărat de mine și de reusitele mele.

Oana Herra

Hipnoterapeut 

Oana prez

Atunci când am început cu Adriana nu știam că am nevoie de nișă și avatar.

Simțeam că pot face mai mult cu experiența mea de nutriționist. Am creat împreună un plan și în mai puțin de o lună am avut primii clienți.

Alături de ea simt că am încredere să merg mai departe.

Georgiana Eremia

Nutricoach

Georgiana prez
poza Adriana carte

Sunt Adriana Radu, Digital Business Mentor și ghidez femeile antreprenor să dezvolte afaceri care le susțin visurile. Venind din mediul corporatist acum 10 ani, am descoperit pas cu pas cum să crești o afacere aliniată cu viața ta.

Cred în afaceri crescute pas cu pas și nu cred în venituri de milioane peste noapte.
Cred că suntem unici și avem nevoie de propriul model de afacere și nu cred în rețete care promit clienți de zeci de mii de euro.
Cred că fiecare afacere trebuie să aducă bucurie și libertate fondatorului și nu cred în afaceri care ocupă toată viața personală a acestuia.
Cred că poți începe oricând o afacere și să te reinventezi fără teamă, cum am făcut eu acum 10 ani, la 47 de ani. Este suficient să ai sprijinul  și mentalitatea potrivite.
Cred în puterea comunității care te înconjoară. Se spune că suntem influențați de convingerile și modelele de succes a cinci persoane din jurul nostru.
De aceea am creat programul de mentorat Business UPcelerator pentru femeile antreprenor care se reinventează. Am pus în cartea mea 7 Pași către primul milion online în România metoda pe care eu o folosesc în acest proces de transformare. 
Pentru că afacerile sunt despre oameni, pentru oameni, am creat comunitatea Club 50K care reunește toate aceste femei minunate. Împreună am generat anul trecut peste 350K euro.
Visul meu este să impactez viața a 100.000 de femei antreprenor, să le ajut să-și găsească puterea interioară pentru a-și trăi viața așa cum și-o doresc.
Dacă vrei să te alături antreprenoarelor puternice care își transformă viețile ș afacerile, te invit la o cafea virtuală să discutăm despre planurile tale.
(Visited 176 times, 1 visits today)