fbpx
 • English

Pentru coachii și terapeuții ambițioși care își doresc ghidare în construirea unei afaceri profitabile bazate pe comunitate

MASTERMIND - Magnet pentru clienți
Dublează clienții din comunitatea ta cu chatgpt

Programul care îți arată concret cum să îți dezvolți o afacere bazată pe o comunitate de fani care te urmăresc, în doar 8 săptămâni

Diferențiază-te în zgomotul social media și atrage clienții care își doresc produsele tale chiar dacă acum ești dezamăgită de rezultatele pe care le ai sau nu știi cum să începi.

Lucrează structurat și ghidat cu un mentor care a făcut deja fiecare pas pentru a avea o comunitate de fani și o afacere de succes. 

Învață cum să atragi mai repede la clienții tăi cu ajutorul unei metode verificate și a tehnologiei chatgpt.

Alătură-te unei comunități de suport formată din antreprenoare ca tine!

Ce obții în acest program?

 • Modelul de afacere care se potrivește cu stilul tău de viață și aspirațiile tale
 • Planificarea activității astfel încât să nu te simți copleșită
 • Identitatea brandului tău personal și mesajul către audiența ta
 • Definești audiența ta și cum să o atragi în comunitatea ta
 • Alegi canalele de comunicare care ți se potrivesc
 • Creezi o comunitate pe 3 canale (social media, baza de date, whatsap)
 • Produsele și materialele de care ai nevoie pentru a tranforma urmăritorii în fani cu ajutorul chatgpt
 • Folosești tehnologia chatgpt pentru a crea rapid materiale de comunicare
 • Rutinele care te ajută să îți dezvolți mentalitatea de antreprenor și încrederea în tine

   

Durata – 8 săptămâni

Data începerii – 4 iunie

Modul de desfășurare

 • Sesiuni de lucru săptămânale pe zoom
 • Lucrezi în fiecare sesiune și primești pe loc feedback
 • Ai acces la cursuri bonus înregistrate
 • Primești template și exerciții care te ajută să acționezi rapid cu încredere
 • Monitorizare individuală pentru a menține consecvența și motivația

Structura programului

Modul 1 - Ce fel de business doresc

- Definești și clarifici DE CE-ul tău
- Alegi modelul de business care ți se potrivește cu expertiza și aspirațiile tale
- Setezi obiectivele și pașii pe care îi ai de făcut
- Înveți rutinele care te țin în energia și motivația potrivită pentru a avansa spre rezultatele tale

Modul 3 - Comunitate

- Alegi canalele de comunicare (social media, baza de date) - Creezi produsele cerute de comunitatea ta (plătit și gratuit) - Creezi un flux automatizat de atragere a abonaților în baza de date, social media și whatsapp

Modul 2 - Identitatea brandului personal

- Ce problemă rezolv (Nișa profitabilă)
- Care este profilul clienților mei (Avatarul profitabil)
- Care este mesajul meu
- Unde se găsesc clienții me

Modul 4 - Comunicare

-Creezi planul editorial lunar (postări, emailuri, evenimente)
- Creezi materiale în Canva pentru comunicare în social media
- Creezi emailuri

Bonusuri speciale

 • Consultanță individuală – 2 sesiuni în valoare de 250 de euro
 • Template de email și șabloane în Canva (100 euro)
 • Calendar de postări lunar (100 euro)
 • Lista comenzilor chatgpt (100 euro)
 • Sesiuni de Q&A suplimentare
 • Acces la Masterclass înregistrat „Aliniază afacerea cu tine însăți” (50 euro)
 • Acces la Atelierul de lucru „Creează un program transformațional cu chatgpt” (150 euro)
 • Acces în comunitatea Business UPcelerator – o comunitate de suport pentru antreprenoare ca tine

Ce spun clienții care au lucrat cu mine

Cosmina prez

Cosmina Stoicescu -Self Confidence Coach

"Inainte sa lucrez cu Adriana ma simteam coplesita de toate lucrurile noi pe care “trebuia” sa le invat pentru a porni pe noul meu drum. Desi am experienta de antreprenoriat de 10 ani, inceputurile sunt intotdeauna solicitante si imi era foarte greu sa triez actiunile necesare, sa le prioritizez si sa raman focusata si perseverenta. Lucrand cu Adriana am reusit sa ma asez pe directia mea, sa-mi gasesc propriul fel de a fi si de a face lucrurile si nu ma mai simt coplesita. Adriana m-a ghidat pas cu pas de la avatar si nisa, prin platforme si automatizari, pana la produse si vanzari. Totul in ritmul meu, dar fara sa bat pasul pe loc. Sa lucrez cu Adriana a fost cea mai buna decizie a lui 2023, an pe care il inchei cu un business pus pe picioare, clienti minunati, colaboratori frumosi si cu multa incredere in mine. Adriana are niste programe minunate. Dar cu adevarat special este omul, femeia Adriana. Ea ma inspira, ma incurajeaza, ma sustine si ma invata pas cu pas sa fac business simplu, usor si placut."
Oana prez

Oana Herra - Hipnoterapeut RTT

"Am întâlnit-o pe Adriana într-o perioadă de confuzie. Nu reuseam să ma hotărăsc în privința avatarului de client și să aleg o nișă. Simțeam ca bat pasul pe loc. Împreună cu Adriana am pus la punct un plan de bussiness cu idei clare și obiective concrete. M-a ajutat să gasesc omstrategia potrivită pentru mine și sa o implementez. Dar cel mai important lucru pentru mine a fost să simt că am lângă mine un OM caruia ii păsa cu adevărat de mine și de reusitele mele. A fost lângă mine când mi-am pierdut direcția, când mi-am pierdut motivația sau bucuria de a crește un bussiness din papucii de soloprenor. Am simțit că îi păsa cu adevărat și ca misiunea ei merge dincolo de cifre. Ea creaza conexiuni și parteneriate. Din tabăra organizată de ea Împreună cu Irina Constantin am plecat cu claritate și cu un sentiment de conexiune profundă. Am revenit acasă cu energie și mi-am regăsit motivația de a trece la urmatorul nivel, acela în care încep sa deleg din ce în ce mai mult cu responsabilitate și încredere dar și un alt nivel financiar. Recomand cu mare drag și cu multă încredere. "
cristina 2

Cristina Anghel - fondatoarea Phototailors

"Adriana Radu este omul fabulos pe care îl recomand cu toată încrederea. Ne-am cunoscut în luna februarie când, eu licitând pentru serviciile ei într-o campanie, am câștigat-o. Nu aveam de unde să știu atunci ce traseu vom avea împreună și în ce fel îmi va impacta viața această doamnă a funnelurilor, acest mentor neînfricat, acest pionier al drumurilor neumblate. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am învățat de la tine, Adriana, pentru toate ideile care au făcut lumină în întunericul meu, pentru motivație, cunoștințe, valoare, inspirație, pentru succes. Pentru toate taberele în care am legat prietenii și parteneriate cu antreprenoare care schimbă lumea. Adriana Radu, you rock! "
georgiana

Georgiana Eremia - Nutricoach

"Dupa 9 ani de lucru intr-un cabinet ca si nutritionist am ales sa imi continui activitatea in online. Un bussines online este diferit de unul clasic si fiind la inceput de drum in online multe imi erau necunoscute incat imi venea sa renunt inainte de a incepe. Ma felicit pentru faptul ca am ales sa lucrez cu Adriana Radu deoarece cu ajutorul ei , experienta si cunostintele ei am reusit sa am primul meu client in prima luna de activitate online . Multumesc Adriana! Cu ajutorul Adrianei, în doar o luna , conform unui plan de acțiune stabilit impreuna cu ea si cu suport primit pe partea de mindset , ma bucur de primii mei clienți. Mulțumesc Adriana! "
roxana

Roxana Vizitiu - Happiness Coach

"Am intalnit-o pe Adriana Radu in momentul in care stiam ce vreau sa fac insa nu stiam de unde sa incep... M-a atras la ea ca punea mai presus obiectivele mele si, mai ales, avea claritatea si metodele pe care eu nu le aveam. Ce sa mai spun? Ma ajuta inclusiv in afara programului ei, cand, nu intelegeam de ce nu pot publica reclamele pe Facebook. Este omul care m-a dus de la Google CE? (googledrive) mailer CUM? (mailerlite) la un plan, cu numere in spate, cu obiective, cu "scatoalce" cand nu intelegeam ce nu faceam bine... Multumesc, om frumos, ca esti alaturi de mine si ca, sincer, te bucuri de realizarile mele! "

Investiția ta

Ediția a doua a programului de Mastermind în valoare de 695 euro, este redusă în perioada de PRELANSARE la 465  euro pentru plata integrală sau 2 rate de 245 de euro.

Oferta este disponibilă până pe 28 mai. Apoi prețul va fi de 695 de euro.

Sunt disponibile maximum 20 de locuri pentru a putea asigura un mentorat de calitate

Începem pe 4 iunie!

Să facem cunoștință

Brown Microphone Simple Photography Podcast Show Brown Microphone Simple Photography Podcast Show Facebook2Sunt Adriana Radu, Digital Business Mentor, autor și antreprenor de 10 ani. Am pornit în această aventură după 15 ani de carieră în multinaționale ca Director de Resurse Umane. Mi-am dorit însă mai mult și am decis să pornesc pe acest drum la 47 de ani.

Și de atunci mi-am propus să ghidez toate femeile care își doresc să treacă la un alt nivel în viața lor, să le inspir curajul de a face pasul spre viața care le este destinată.

Am creat propria comunitate de antreprenoare cu care am generat anul trecut 350K euro. Fiecare dintre ele este la un nivel diferit dar colaborând, susținându-se reciproc au creat valoare, relații de prietenie și bucurie.

Cred sincer în creșterea afacerilor pas cu pas, odată cu creșterea personală. Cred sincer că putem orice ne propunem și eu sunt aici să creez spațiul pentru această creștere. 

Te aștept alături de mine în propria ta aventură de creștere. 

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde
(Visited 187 times, 1 visits today)