Despre

About Me

Sunt Adriana Radu, Digital Business Mentor și sprijin coachii, terapeuții și consultanții să dezvolte afaceri online aliniate cu personalitatea lor.
Despre mine

I can support you in achieving the results you’re looking for. Together we will augue consectetur tellus sagittis enim dolor.

adriana radu penumbrastudio.ro 3
Cum dezvolți o afacere de coaching? Cum atragi clienții potențiali? Cum îți crești comunitatea? Ce fel de conținut trebuie să creezi? Cum să faci toate acestea fără să te simți copleșit de intensitatea promovării online?
Metoda și sistemul meu se bazează pe experiența acumulată în 15 ani de corporație la nivel de Board ca Director de Resurse Umane. Din 2014 am pornit la drumul antreprenoriatului și am reușit să deschid cu succes două nișe. Mi-am format abilitățile de coach urmând cursurile Noble Manhattan School of Coaching Romania. Am învățat să devin antreprenor având mai mulți mentori și coachi printre care Stephanie Fiteni și Amy Porterfield.
I can help you with:
Până acum am deschis două nișe de coaching și am descoperit cum poți ajunge de la 0 la magnet pentru clienți în 4 luni, generând 15.000 de euro.
signature
Adriana Radu

Nu îmi place să mă laud cu ceea ce am realizat dar sunt mândră de munca și rezultatele mele.

Dincolo de strategii, sisteme sau mix de produse îmi ajut clienții să facă transformarea spre antreprenoriat în special la nivel de mindset. Îi învăț să poarte pălăria de antreprenor cu tot ce presupune ea: cunoștințe, abilități, rutine noi, încredere în sine în noul rol, relația cu banii și cu vânzările.

Spun ceea ce am făcut pentru că cred că toți putem realiza ceea ce ne propunem cu condiția să avem claritate, focus, un proces și consecvență.

Ingredientul minune al succesului este dorința ta de a reuși. Dacă simți că ai în tine o „foame” să reușești, vei pune energia aici și lucrurile se vor întâmpla.

Eu sunt aici pentru toți experții care au această flacără interioară dar care:

Certifications, Degrees, and Experience

Dui habitasse ut neque mauris lacus in magna sollicitudin enim velit magna mi scelerisque iaculis aliquet tempor risus vitae lorem leo tempus consequat imperdiet vel posuere mi sed sed sollicitudin malesuada tortor.
Professional Certified Coach, PCC

Habitant sed nibh feugiat habitant amet volutpat feugiat. Orci mi, parturient bibendum vulputate viverra varius id.

ACCG Accredited ADHD Coach

Diam aliquet egestas bibendum adipiscing ultricies fames semper aenean feugiat quam enim.

Member of ABC, DEF

Orci mi, parturient bibendum vulputate viverra varius id. Habitant sed nibh feugiat habitant amet volutpat feugiat.

Career Specialty Services Provider, CSS

Ullamcorper nisi adipiscing tempus, dictum iaculis tellus velit ornare odio eget morbi egestas ac pulvinar potenti.

Dacă ești un coach, terapeut, consultant care e la început de drum și vrei să ai o afacere la cheie, te aștept în programul Business UPcelerator.

Dacă ai deja clienți și vrei să îți crești afacerea, te aștept la programul de Mastermind Grow Biz Club.

Dacă ai nevoie de susținere în crearea și implementarea strategiilor tale pe termen lung, te aștept să lucrezi lunar cu mine în Biz Build.

Nu știi sigur care ți se potrivește? Programează-te AICI la o discuție de 30 de minute cu mine.

(Visited 1 times, 1 visits today)