Bun venit pe site-ul Esențe de viață cu Adriana Radu, portal de dezvoltare personală holistică și wellness. Aces proiect s-a născut din dorința Adrianei Radu de a oferi un sprijin în această perioadă dificilă generată de pandemie. Covid 19 a creat o perturbare în viața noastră la toate nivelele, emoțional, relațional, profesional. Cu toții trăim o schimbare majoră în modul în care trăim și muncim iar schimbarea nu este un proces ușor, vine cu frică, anxietate, tulburări ale sănătății.

Avem cu toții multe întrebări. Cum ne asigurăm că nu ne îmbolnăvim? Cum să fim eficienți muncind de acasă? Cum va evolua locul de muncă? Ce înseamnă pentru copiii noștri noul sistem de învățare? Cum păstrăm legătura cu prietenii și familia în noile condiții de limitare a contactului uman? Cum ne relaxăm? Și multe alte întrebări la care căutăm răspunsuri.

Portalul Esențe de viață cu Adriana Radu vine cu resurse care pot ajuta în regăsirea echilibrului personal.

  • Articole pe blog despre sănătate, spiritualitate, dezvoltare personală, parenting, relații, cultură, locuință, vacanțe
  • Un magazin unde puteți găsi produse dedicate dezoltării personale, literatură, uleiuri esențiale, produse de spa
  • O secțiune cu programe și evenimente care vă permit să vă relaxați, să alegeți propriul model de dezvoltare personală, să optați pentru un plan personalizat de aromaterapie

Portalul se va dezvolta în timp oferind resurse variate și se transformă într-o comunitate a celor deschiși să fie arhitecții propriei vieți.

Anul 2020 poate fi o oportunitate pentru a ne reinventa, pentru a trăi diferit pentru cei care au curajul să o facă iar portalul Esențe de viață cu Adriana Radu este alături de voi!

Porniți în această călătorie a vieții voastre cu inima deschisă! Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site, participați la evenimente și bucurați-vă de acest an memorabil!