Bun venit pe site-ul Esențe de viață cu Adriana Radu, site pentru dezvoltare profesională și profesională. Aces proiect s-a născut din dorința Adrianei Radu de a oferi un sprijin în această perioadă dificilă generată de pandemie. Covid 19 a creat o perturbare în viața noastră la toate nivelele, emoțional, relațional, profesional. Cu toții trăim o schimbare majoră în modul în care trăim și muncim iar schimbarea nu este un proces ușor, vine cu multe întrebări și temeri.

Avem cu toții multe întrebări.  Cum va evolua locul de muncă? Cum să fim eficienți muncind de acasă?  Care este următorul pas în carieră? Cum pot fi un leader mai bun? Ce înseamnă pentru copiii noștri noul sistem de învățare? Cum păstrăm legătura cu prietenii și familia în noile condiții de limitare a contactului uman? Cum ne relaxăm? Și multe alte întrebări la care căutăm răspunsuri.

Site-ul Esențe de viață cu Adriana Radu vine cu resurse care pot ajuta în dezvoltarea profesională și personală.

  • Articole pe blog despre managementul carierei, leadership, sănătate, dezvoltare personală
  • O secțiune cu programe și evenimente care vă permit să alegeți propriul model de dezvoltare personală, să optați pentru un plan personalizat de dezvoltare a carierei

Site-ul se transformă într-o comunitate a celor deschiși să fie arhitecții propriei vieți.

Anul 2020 poate fi o oportunitate pentru a ne reinventa, pentru a trăi diferit pentru cei care au curajul să o facă iar site-ul Esențe de viață cu Adriana Radu este alături de voi!

Porniți în această călătorie a vieții voastre cu inima deschisă! Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă pe site, participați la evenimente și bucurați-vă de acest an memorabil!