Bine te-am găsit! Sunt Adriana Radu, Career Strategist, Career & Personal Change Coach cu misiunea de a-i sprijini pe cei aflați în explorarea lor profesională și personală, să își găsească drumul potrivit și să își construiască cu încredere planul pentru a ajunge acolo unde își doresc cu scopul de a trăi o viață împlinită.

Te-ai pregătit pentru următorul pas în carieră și viață? Știi de ce anume ai nevoie pentru a obține postul la care visezi? Te-ai gândit dacă se potrivește valorilor și aspirațiilor tale?

Sunt Adriana Radu, Career Strategist, Career și Personal Change Coach și îți ofer experiența mea de cincisprezece ani în resurse umane, dezvoltare personală și management al schimbării. Prima mea schimbare importantă în carieră a fost o promovare la nivel de manager de resurse umane, venind dintr-o zonă adiacentă, agenție de recrutare. Cheia succesului meu a fost modul în care am prezentat competențele mele transferabile și soluția pe care am propus-o pentru ariile unde nu aveam experiență. Am avut încredere să admit ce pot face și ce nu pot face însă am venit cu o soluție. Niciodată nu vom fi perfecți pentru un post dar dacă ne punem în locul managerului care ne angajează, vom înțelege că vrea pe cineva care să poată veni cu soluții atunci când se lovește de neprevăzut. El/ea știe foarte bine că vor fi multe situații neprevăzute și are nevoie de oameni rezilienți, creativi, orientați spre a găsi resurse pentru rezolvarea problemelor.

Career Strategist, Career & Personal Change Coach, Career Strategist, Career & Career Strategist, Career & Personal Change Coach , Career Strategist, Career & Personal Change Coach , Career Strategist, Career & Personal Change Coach , Career Strategist, Career & Personal Change Coach , Career Strategist, Career & Personal Change Coach

Career Strategist, Career & Personal Change Coach

Career Strategist, Career & Personal Change Coach

https://adrianaradu.ro/wp-content/uploads/2020/09/IMG_1933.jpg

Dacă nu ai un răspuns pentru întrebările de mai sus ai toate șansele să devii frustrată în căutările tale cum am pățit și eu la începutul carierei mele.

Fără claritate și strategie în căutarea următorului pas în carieră vei aplica la mai multe posturi cu riscul ca acestea să nu ți se potrivească. Vei pierde timp, te vei întreba de ce nu ești chemată la interviu sau nu îți va plăcea ce descoperi în timpul interviului și vei rămâne frustrată.

Fără să înțelegi care îți sunt competențele transferabile și cum să le prezinți nu vei avea un CV care să îți aducă interviurile pe care ți le dorești.

Fără să identifici care sunt valorile și aspirațiile tale riști să accepți un post care te va demotiva în curând.

Dacă simți că ceva nu este în regulă cu locul de muncă actual sau în viața ta, descarcă acest test pentru mai multă claritate.

Cum te pot ajuta?

Cred că am știut din totdeauna că voi fi aproape de oameni, că îi voi ajuta. Primul meu loc de muncă, ales din vocație, a fost cel de asistentă medicală. În cei șase ani cât am practicat această meserie am avut numeroase momente de bucurie sufletească văzând pacienții cu un zâmbet pe buze după o discuție cu mine. Pe tot parcursul vieții am căutat să fiu în posturi unde am putut oferi suport și consiliere.

Provocările pe care le-am avut în carieră, fie că au fost promovări, pași în lateral, schimbări de angajator, mi-au permis să găsesc un model pentru a fi cât mai eficace în pregătirea pentru fiecare pas, model pe care acum îl folosesc cu clienții mei. Să nu uităm că petrecem cea mai mare parte a timpului la locul de muncă de aceea este atât de important să fim fericiți acolo.

Întotdeauna este important să înțelegi care îți sunt valorile personale, ce te definește ca om, care sunt condițiile în care vei da tot ce este mai bun din tine și vei fi satisfăcut/ă și energizat/ă de ceea ce faci. Este crucial să te înțelegi pe tine iar apoi să mapezi identitatea ta cu cea a angajatorului și a managerului cu care vei lucra. Da, ai auzit bine! Ai tot dreptul să alegi dacă vrei să lucrezi la acel proiect dar mai ales să alegi dacă vrei să lucrezi cu acel manager. Am făcut odată greșeala să accept un post deși am simțit că nu mă potrivesc cu structura de raportare a organizației și mai ales cu managerul. Rezultatul? În doi ani a trebuit să schimb jobul și m-am ales cu tulburări de somn.

Astăzi am inclus această abordare în programele de coaching și clienții mei, prin definirea valorilor proprii, reușesc să obțină claritate privind viitorul profesional și personal precum și încrederea în sine necesară pentru a face alegeri corecte pentru ei.

Vrei și tu să ai curajul propriilor decizii, să te eliberezi de îndoieli? Programează o discuție de cunoaștere cu mine accesând acest link.

Mărturii

Ana G

𝐴𝑚 𝑟𝑎̆𝑚𝑎𝑠 𝑝𝑙𝑎̆𝑐𝑢𝑡 𝑠𝑢𝑟𝑝𝑟𝑖𝑛𝑠𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑎̂𝑡 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑒𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑠̦𝑖 𝑠𝑖𝑠𝑡𝑒𝑚𝑎𝑡𝑖𝑐 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑐𝑒𝑠𝑢𝑙 prin care am trecut. 𝑃𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑚𝑖𝑛𝑒 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑝𝑟𝑜𝑔𝑟𝑎𝑚 𝑎 𝑢𝑛𝑖𝑡 𝑝𝑢𝑛𝑐𝑡𝑒𝑙𝑒 𝑜𝑎𝑟𝑒𝑐𝑢𝑚 𝑑𝑖𝑠𝑝𝑎𝑟𝑎𝑡𝑒 𝑑𝑖𝑛 ℎ𝑎𝑟𝑡𝑎 𝑚𝑒𝑎 𝑚𝑒𝑛𝑡𝑎𝑙𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑢 𝑖̂𝑡̦𝑖 𝑚𝑢𝑙𝑡̦𝑢𝑚𝑒𝑠𝑐, 𝐴𝑑𝑟𝑖𝑎𝑛𝑎.

Ruxandra C

Am fost uimită de ceea ce am conștientizat despre viața mea. Îți mulțumesc Adriana pentru că m-ai dus într-o zonă a vieții mele în care nu prea voiam să ajung singură.

 De ce să lucrezi cu mine?

Dincolo de cei cincisprezece ani de experiență în managementul resurselor umane, în crearea de programe de dezvoltare pentru colegii mei aflați în diferite stadii ale carierei îți pot oferi modelul de tranziție în carieră pe care l-am creat din propria experiență. Schimbând posturile, angajatorii și industriile am descoperit cât de important este să am încrederea necesară în mine ca de fiecare dată să mă adaptez la noile cerințe. Orice schimbare presupune renunțarea la modul în care făceai lucrurile înainte, presupune interacțiuni cu oameni pe care nu-i cunoști. Secretul este să te adaptezi cât mai repede fără să pierzi din vedere ce e important pentru tine personal, valorile tale. Lucrând cu mine vei obține claritate și viziune în orice pas al carierei și vieții te afli acum. Vei descoperi cum poți să fi tu însăți indiferent de circumstanțe.

 Când ar trebui să începi să lucrezi cu mine?

Dacă simți că nu ești satisfăcută de actualul loc de muncă, dacă simți că nu ești apreciată, dacă simți că nu te poți dezvolta, dacă simți că vrei o altă carieră sau vrei să treci la antreprenoriat sau pur și simplu ceva nu e în regulă în viața ta, atunci acum este momentul să lucrezi la planul tău. Planurile se construiesc în timp și nu se realizează peste noapte. Fii cu un pas înainte! Programează o discuție gratuită cu mine folosind acest link!