Bine te-am găsit! Sunt Adriana Radu, Career Transition & Life Change Coach cu misiunea de a  sprijini femeile ambițioase, în explorarea lor profesională și personală, să își găsească drumul potrivit și să își construiască cu încredere planul pentru a ajunge acolo unde își doresc cu scopul de a trăi o viață împlinită.

Primii paşi pe care i-am făcut în carieră au fost ca asistentă medicală din dorinţa de a ajuta oamenii să se vindece. Apoi, a urmat o experienţă de peste 20 de ani în dezvoltarea oamenilor, unde am condus echipe de resurse umane în companii multinaţionale şi locale, și am finalizat specializarea în coaching la Noble Manhattan Coaching School.
Am ales o abordare holistică a dezvoltării umane luând în considerare echilibrul individului din toate punctele de vedere minte, spirit, corp, relații cu cei din jur, dezvoltare personală, sănătate.

În toţi aceşti ani am învăţat că o parte din succesul profesional este legat de cel al împlinirii ca om și vine din interior motiv pentru care am ales să fiu Career Transition & Life Change Coach.

Singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să înţelegem cine suntem ca persoane, să ne înţelegem propria valoare, să identificăm şi să trăim în armonie cu propriile valori și aspirații pentru a atinge echilibrul interior, care ne susţine în depăşirea tuturor încercărilor.

Te voi ajuta să clarifici parcursul tău profesional cel mai potrivit cu stadiul în care te afli în viața ta iar apoi vom construi împreună strategia care te va ajuta să ajungi acolo.

Rolul meu este să te însoţesc în această călătorie de redescoperire,  să te ajut să îţi consollidezi încrederea în tine, să te conectezi cu energiile pozitive din jurul tău pentru a avea puterea de a te detaşa de fricile care te împiedică să îţi împlineşti viaţa.

Găsești pe acest site soluții și resurse valoroase pentru provocările prin care treci.

Lucrez cu clienți  în diferite situații ale parcursului lor  profesional: schimbări în carieră, transformări organizaționale, integrarea și performanța echipelor pe care le conduc. Am adăugat două componente de wellness foarte importantă: managementul stresului și managementul somnului. Ambele programe au un efect important asupra rezultatelor profesionale și asupra vieții personale.

Trăim vremuri dificile, incerte, iar siguranţa trebuie să o căutăm în noi înşine, în valorile noastre. Această perioadă de schimbări a adus cu sine pentru noi toţi valuri de emoţii care au avut diverse efecte: anxietate, insomnie, scăderea concentrării, scăderea imunităţii, somatizarea unor probleme, creşterea sau scăderea poftei de mâncare şi multe altele.

Te invit să devii propriul arhitect al stării tale de bine! Alege să lucrezi cu mine și te voi sprijini să obții ceea ce ți-ai propus, trăind în același timp o viață autentică, echilibrată și împlinită!

Adriana Radu

Career Transition & Life Change Coach

Fondator Esențe de viață