fbpx

Școala de afaceri pentru freelanceri

Descoperă cum să atragi 10 clienți noi din on-line.

Învață cum să determini clienții să vină la tine.

Urmărește minicursul gratuit MODEL DE ATRAGERE A CLIENȚILOR PENTRU FREELANCERI și vei învăța în 5 etape (5 e-mailuri)  cum să devii expertul de la care vor să cumpere clienții.

.

Ajută-i și pe ceilalți cu un SHARE pe Facebook.

Ce primești concret dacă te abonezi la minicurs?

Despre Adriana Radu

“De 8 ani sunt Coach și Mentor de carieră și afaceri. Am ajutat numeroși clienți să se dezvolte profesional și să facă schimbări curajoase în carieră și afaceri. În ultimii ani am creat propria metodă pentru a ajuta freelancerii și antreprenorii să își dezvolte afacerile prin intermediul mediului online.

Am trecut de la programe individuale la programe de grup pentru a ajuta cât mai mulți freelanceri și antreprenori să își îndeplinească visul de a avea o viață așa cum și-o doresc.

Am convingerea că fiecare dintre noi avem puterea de a ne schimba viața și a oferi valoare în jurul nostru. Dacă fiecare dintre noi își lasă amprenta schimbării în jur, vom reuși să facem o schimbare de proporții în comunitățile din care facem parte.

Toată viața am contribuit la dezvoltarea oamenilor și mi-am dorit să muncesc de oriunde.

Timp de 15 ani am fost Director de Resurse Umane în companii multinaționale. Acum 7 ani am ales să devin coach și mentor dedicându-mă în totalitate dezvoltării clienților mei.

Am descoperit singură lecțiile dure ale tranziției de la angajat la freelancer. Mi-am creat propria metodă pentru a trece de la 0 la 10 clienți în doar 3 luni. Am decis să creez Școala de afaceri pentru freelanceri pentru a sprijini și alți freelanceri în construirea unei afaceri sustenabile.

Îmi doresc să te învăț și pe tine cum poți ajunge la nivelul la care ești solicitat de clienți și nu mai trebuie să te lupți pentru vânzări.

Vreau să descoperi cum poți transforma afacerea ta într-o sursă de venit așa cum îți dorești și te aștepți tu.”

 

Descoperă cum să atragi 10 clienți din on-line.

Învață cum să determini clienții să vină la tine.

Urmărește MINICURSUL MODEL DE ATRAGERE A CLIENȚILOR PENTRU FREELANCERI și vei învăța în 5 etape (5 e-mailuri)  cum să devii expertul de la care vor să cumpere clienții.

.

Ajută-i și pe ceilalți cu un SHARE pe Facebook.