fbpx
 • English

De la Zero la Magnet pentru clienți în 60 de zile

De Adriana Radu Categorii: Afaceri
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Ai nevoie de un plan și un mentor pentru a implementa strategia care te va transforma în magnet pentru clienți?  Descarcă acest curs creat de Adriana Radu, un mentor cu experiență și rezultate în atragerea clienților din diferite nișe.

Vei avea planul tău de 60 de zile care te va sprijini să îți atragi fani în comunitatea ta. Fanii sunt cei care vor cumpăra produsele tale și mai apoi te vor recomanda și altora. Astfel vei trece de la un hobby la o afacere adevărată.

În plus vei învăța cum să vinzi programul tău cu ajutorul unui eveniment de tip challenge de 3 zile. Ai acces la calendarul de pregătire al challenge-ului, la prezentarea mea și la înregistrările video ale unuia din evenimentele mele cu vânzare.

Show More

Conținut curs

Planul tău de 60 de zile pentru a construi o comunitate – începe aici
În acest modul descoperi cum creezi și implementezi planul tău pentru construirea unei comunități de fani cu ajutorul acestui curs.

 • 0.1 Introducere și reguli
  07:18
 • 0.2 Cum creezi și implementezi un plan în 60 de zile
  00:00
 • 0.3 Ce îmi doresc cu adevărat
  00:00
 • 0.4 O afacere bazată pe comunitate și alte principii pentru a porni la drum
  15:37

Săptămâna 1 și 2: Nișa profitabilă
Orice afacere pornește cu definirea problemei pe care o rezolvi. Oamenii vor cumpăra soluția pentru o problemă urgentă și arzătoare. În acest modul vei descoperi cum identifici problema pentru care clienții potențiali sunt dispuși să investească bani.

Săptămâna 3: Avatarul profitabil
În acest modul vei descoperi cine este clientul ideal cu care vrei să lucrezi. Acest client este dispus să pornească la drum spre o transformare și să te plătească la adevărata ta valoare.

Săptămâna 4: Atrage DOAR clienții interesați de tine cu ajutorul unui magnet
În această lecți vei învăța cum poți să atragi atenția celor care au nevoie de tine. Este primul pas din seria "Te văd, te plac, am încredere" care te ajut[ să îți crești comunitatea de fani.

Săptămâna 5: Automatizează atragerea membrilor comunității tale
În această lecție vei descoperi cum poți atrage membrii comunității în mod automat folosind o platformă de email marketing.

Săptămâna 5: Transformă urmăritorii în fani
Acum că ai atras atenția celor cu adevărat interesați de soluția pe care o oferi tu, urmează să îi convingi că poți cu adevărat să ajuți. În această lecție vei descoperi unde vei construi comunitatea ta, ce le vei spune, cât de des, cu alte cuvinte vei construi un plan editorial prin care interacționezi cu audiența ta.

Săptămâna 6: Scrie povestea avatarului tău cu tehnica Story brand
În această lecție înveți cum să scrii pentru clientul tău.

Săptămâna 6: Cum îți crești nivelul de autoritate
Membrii comunității tale devin fani atunci când te recunosc ca autoritate și au încredere în tine. În această lecție vei descoperi care este nivelul tău de autoritate și cum îl poți crește.

Săptămâna 7: De la hobby la afacere
A avea o afacere înseamnă să ai un plan lunar care să îți aducă clienți în mod regulat. În această lecție vei învăța să creezi un plan de acțiuni și un buget pentru afacerea ta. Îl vei urmări și vei lua acțiuni corective ori de câte ori este nevoie.

Săptămâna 8: Cum scapi de frică autosabotorul principal al afacerii tale
Poți avea cel mai bun produs, cel mai bun plan și totuși lucrurile să nu funcționeze. Atunci când înveți să porți o nouă pălărie, subconștientul încearcă să te protejeze de emoțiile negative generate de posibilitatea unui eșec. Și așa apar autosabotorii. Ce sunt și cum poți scăpa de ei? Iată ce vei descoperi în această lecție.

Săptămâna 8: Convingeri limitative care te opresc să îți dezvolți afacerea

Bonus – cum vinzi programul tău printr-un eveniment de tip challenge

Înregistrări sesiuni de grup
Aici găsești înregistrările sesiunilor de grup