fbpx
Conținut curs
1. Introducere
Bun venit în programul tău de mentorat în care te voi sprijini să îți creezi afacerea potrvită cu aspirațiile și personalitatea ta.
0/1
4. Ce cumpără clienții de la tine – nișa ta
Pe scurt clienții cumpără de la tine o soluție pentru rezolvarea unei probleme urgente și imporante. În acest modul vei descoperi cum să formulezi ceea ce știi să faci sub forma soluției pentru comunitatea pe care o vei construi. Definirea problemei pe care o poți rezolva îți permite să ai mesaje clare și să atragi doar persoanele interesate. Este important să știi că nu vei rămâne în permanență cu această nișă. Tu vei evolua cu timpul și la fel se va întâmpla cu problemele pe care le vei aborda și clienții pe care îi vei atrage. Primul pas este important!
0/1
5. Cine sunt clienții tăi potențiali – avatarul
Avatarul este un concept abstract de client care te ajută să definești produsele și promovarea. Deși abstract, avatarul are la bază persoane reale. De obicei avem mai multe tipuri de clienți (avatare), însă ne vom concentra la început pe unul singur pentru a crea structura marketingului tău. Cu siguranță fiecare client este unic însă vei observa anumite trăsături comune. Cu timpul tipurile de client vor evolua dar ai nevoie să începi undeva. Atunci când știi cui te adresezi - îți va fi mai ușor să scrii pe limba clientului, - să îi oferi ceea ce are nevoie, - să creezi produse care rezolvă problema urgentă și importantă pentru care el e pregătit să plătească.
0/3
8. Activități pentru creșterea Autorității și a Brandului
Creșterea autorității și a brandului în comunitatea va transforma urmăritorii în clienți și fani. Ei vor cumpăra bucuroși de la tine și te vor recomanda altora. Cu cât crește autoritatea ta în fața comunității, cu atât poți veni cu diferite tipuri de produse care îți permit să ai mai multe linii de venit. Creșterea autorității și a încrederii pe care comunitatea o are în tine, presupune mai multe tipuri de acțiuni pe care le vei regăsi în acest modul.
0/11
11. SEO pentru avatarul tău
În acest modul înveți cum să descoperi cuvintele cheie pe care le caută avatarul tău. Modulul acesta este ideal pentru cei care au un website.
0/2
Club 50 K
Despre lecție

Urmărește acest tutorial pentru a înțelege cum funcționează o afacere online.

0% Finalizează